Agenda
TTC Palaestra

CAMERASLorem ipsum dolor sit amet  interdum est sodale simique ante iverra varius dolor sodales.

Seizoenagenda wordt regelmatig geactualiseerd. Bovendien krijgen onze leden wekelijks een e-mail nieuwsbrief (“de Flash”) met de gedetailleerde agenda voor de komende week, wedstrijdverslagen en andere clubnieuwtjes.


Jeugd

De jongeren trainen elke woensdag van 18u30-19u45 (jongste groep) en 19u45-21u (oudere groep). Daarnaast is er op zondagvoormiddag training van 10u–11u30.

 

De jeugdcompetitie gaat door op zaterdag.

Weekends dat er geen competitie is, verschuift de weekendtraining naar zaterdagvoormiddag ipv. zondagvoormiddag.

Hoe meer er kan getraind worden, hoe beter. We verplichten echter onze spelers niet om per se elke training aanwezig te zijn (vb. examenperiodes / nieuw-samengestelde gezinnen / …).


Volwassenen:

De volwassenen trainen op dinsdag en donderdagavond, telkens van 20u(30) tot 22u(30). Er zijn afwisselend geleide trainingen, interne competities, vrije trainingen, enz.

De competitie gaat meestal door op vrijdagavond, soms op zaterdagavond.


Extra’s:

We organiseren jaarlijks diverse clubkampioenschap-pen. (enkel/dubbel/jeugd/dames/enz.) en andere interne tornooien (vb. young vs. old, teamcompetitie,..).

Daarnaast moedigen we onze spelers ook aan om deel te nemen aan externe tornooien, zoals vb. de Oost-Vlaamse jeugdliga (3xjaar), VTTL criteriums, provinciale en event. Vlaamse kampioenschappen,...

Ook organiseren we in de loop van het seizoen verschillende andere activiteiten die ons enerzijds als vereniging dichter bij elkaar brengen, en anderzijds ook de tafeltennissport in het algemeen en onze club in het bijzonder promoten.

We denken hierbij aan ons jaarlijks groot eetfestijn, Algemene Vergadering en Nieuwjaarsreceptie, Pingpong in the City (op de markt in Deinze tijdens autoloze zondag), teambuilding activiteiten voor de jeugd, Family Night in de Kerstvakantie, Opendeurdagen,… en last but not least het Open Deinze Palaestra Tornooi tijdens de herfstvakantie.


BANK

COMPUTERS

Lorem ipsum dolor sit amet  interdum est sodale similique ante viverra varius dolor sodales.